نویسنده = جلالی هنرمند، سعید
ارزیابی رقم های مختلف گندم نان از نظر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، نیاز حرارتی و عملکرد محصول در منطقه کرمانشاه

دوره 2، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 74-93

10.22126/cbb.2023.8590.1027

نگین رضایی؛ محسن سعیدی؛ شهریار ساسانی؛ سعید جلالی هنرمند؛ محمداقبال قبادی


اثر پرایمینگ بذر بر عملکرد دانه، درصد پروتئین و غلظت برخی عناصر غذایی در دانه گندم دیم

دوره 1، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 88-100

10.22126/cbb.0621.1954

فیروزه شریفی کالیانی؛ عادل سی و سه مرده؛ فرزاد حسین پناهی؛ سعید جلالی هنرمند